Home

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties.

E-mailadres:

Abonneer
Afmelden

 

Engineering

Het marktsegment engineering kenmerkt zich door snelle ontwikkelingen. Zo ook ons kennisniveau. Wij zijn gewend ons voortdurend te verdiepen in nieuwe ideeën en technologieën.

Tekenwerk
Voor het engineeren en tekenen van projecten maken wij gebruik van meerdere elektronische tekenpakketten. Hierdoor is het mogelijk om tekeningen aan te leveren die voldoen aan klantspecifieke eisen.

De tekenpakketten waarmee wij werken zijn:
EPLAN
CADdy
Autocad

Van deze pakketten gebruiken wij uiteraard altijd de meest recente versie. Daarmee kunnen we alle elektrotechnische en mechanische tekeningen leveren die noodzakelijk zijn voor elk project. Het is daarnaast ook mogelijk tekeningen te leveren die bruikbaar zijn in andere CAD formaten.

Werkvoorbereiding
Een betrouwbare, verantwoorde en veilige besturing. Dat zijn de uitgangspunten waaraan zowel nieuwe als bestaande installaties moeten voldoen. Onze engineers hebben naast kennis ook de creativiteit om dit te realiseren.

Betrouwbaarheid wordt bereikt door het toepassen van gerenommeerde fabrikanten en een degelijke samenstelling hiervan. Voor elk project streven we naar een maximaal resultaat. Om dat te behalen maken onze engineers een economisch en kwalitatief verantwoorde keuze in materialen.

Veiligheid heeft bij ons een hoge prioriteit. Hiervoor volgen wij regelmatig applicatiecursussen. De combinatie van deze kennis en het op juiste wijze toepassen van wettelijke eisen levert een veilig product op.

Onze Referenties

Voor de implementatie huurde ik meerdere malen Dolphin in met name om het talent van Michael. Hij kan tot het laatste detail de afwijkingen in kaart brengen en de systemen kloppend maken. Michael is zeer betrokken bij iedere klus.
Auke Jan WagenaarTata Steel