Home

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties.

E-mailadres:

Abonneer
Afmelden

 

Trainingen meting & analyse

Marktvergelijking (Interne cursus)
Kennis maken met de mogelijkheden van datacollector systemen. Door middel van demonstraties worden alle mogelijkheden en eigenschappen van een breed scala aan apparatuur en methoden behandeld.

Gebruikerstraining
Onmisbaar voor iedere gebruiker van de VB Series een introductietraining voor gebruik van zowel hard- als de software alsmede de eerste beginselen voor het succesvol implementeren van de aangekochte apparatuur en het aanmaken van een routeplan.

Basiskennis trillingsmeten
Behandeling van de benodigde basiskennis voor het toepassen van trillingsmeten binnen uw bedrijf, middels practicum sessies en bespreking van praktijkgevallen.

Machine conditiebewaking
Deze cursus zal in het teken staan van de analyse/ interpretatie van gemeten signalen en zal worden aangevuld met veel praktische kennis en ervaring, alsmede grafische voorstellingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een practicum model. Benodigd is basiskennis van de trillingsmeettechniek.

Basiskennis Balanceren
Theoretische introductie van de balanceertechniek en mogelijkheden, aangevuld met practicumsessies. Tevens zal het balanceren met de VB Series uitvoerig behandeld worden.

Balanceren in bedrijfstoestand
Herkenning en oplossing van onbalans problemen binnen uw bedrijf, de methodieken van het meervlaks bedrijfsbalanceren zullen worden behandeld en worden ondersteund door practicum sessies.

Aan iedere cursist zal een deelname certificaat worden overhandigd. Alle cursussen kunnen incompany dan wel een aantal maal per jaar op een aantrekkelijke locatie worden gehouden.

Voor meer informatie mail naar info@dolphinmarine.nl

Onze Referenties

Ik heb Michael leren kennen als een zeer betrokken manager die de belangen van de leerling monteurs niet uit het oog verliest. Hij is zich zeer bewust van de noodzaak om zorg te dragen voor voldoende gekwalificeerd elektrotechnisch personeel.
Jacco op den KelderInstallatieWerk Noord-Holland