Paneelbouw


Of het nu gaat om ‘simpele’ of uiterst gecompliceerde panelen, om pneumatische of elektrische regelpanelen, met onze jarenlange ervaring kunnen wij het voor u realiseren. Onze paneelbouw kenmerkt zich door een hoge kwaliteit. Dolphin Marine panelen worden dan ook wereldwijd ingezet voor de meest uiteenlopende toepassingen.


Assemblage

De panelen worden geassembleerd volgens intern geëngineerde schema’s of door toegeleverde schema’s van onze opdrachtgevers. Hierbij maken wij gebruik van de modernste technieken en de nieuwste producten van gerenommeerde fabrikanten. Van kleine bedieningskasten tot complexe besturingen voorzien van busbarsystemen, Wij maken het geheel naar uw wensen.


Kwaliteit

Uiteraard verlaat geen enkel paneel de werkplaats voordat er een eindcontrole heeft plaats gevonden. De eindcontrole op in eigen beheer samengestelde besturingspanelen en geprefabriceerde schakel- en verdeelinrichten voldoet aan de voorwaarden gesteld in ISO 9003. Standaard procedures en periodiek gekalibreerde meetapparatuur waarborgen de uitkomsten van hoogspanningsmeting, isolatieweerstandsmeting en koppel/aandraaimomenten van de diverse verbindingen. De panelen kunnen bovendien worden geleverd met CE-markering.

Transport

Alle besturingskasten zijn tijdens transport voorzien van een passende bescherming. Voor aflevering van onze goederen werken wij samen met gerenommeerde transporteurs. Zo bent u verzekerd van een wereldwijde correcte aflevering van de goederen.

Voor meer informatie mail naar: