Bedrijfsinstallaties


In de industrie is een feilloos werkende installatie een absolute voorwaarde. Door jarenlange ervaring en voortdurende scholing heeft Dolphin Marine de kennis en het vakmanschap in huis om industriële elektrotechnische installaties te realiseren die aan strenge eisen voldoen.

Laagspanningsinstallaties

Een goed beveiligde elektriciteitsverdeling en een volgens de eisen verlichte productiehal zijn de eerste behoeften van een fabriekspand. Het aanleggen van deze elektrische installaties, klein of omvangrijk, behoort eveneens tot de activiteiten van Dolphin Marine. Kabeltracés en verdeelinrichtingen worden op maat voor iedere opdrachtgever ontworpen en berekend.


Instrumentatie

In de proces- en regeltechniek heeft de automatisering een belangrijke plaats ingenomen. Ventieleilanden en eindschakelaars aangestuurd door een communicatiekabel, worden tegenwoordig in vrijwel elk project toegepast. Zowel pneumatische als elektrische instrumentatie-installaties maken al jarenlang deel uit van ons leveringspakket. Dolphin Marine heeft zich ontwikkeld tot een professioneel partner met een brede kennis op dit gebied.

Industrieel verhuizen

Onze organisatie is in staat om een installatie of een gedeelte daarvan te verhuizen en/of te verplaatsen. Deze werkzaamheden worden in samenwerking met een gerenommeerde industriële verhuizer uitgevoerd. Wij verplaatsen productielijnen en complete fabrieksinstallaties inclusief demontage en montage, ondersteunen activiteiten met telekranen en interne transporten en verzorgen uitzonderlijk machinetransport door geheel Europa.

Turn-key

Dolphin Marine verzorgt de turn-key uitvoering van complete installaties. De engineering, coördinatie en realisatie van projecten vergt veel kennis en ervaring. Daarvoor dienen alle disciplines, zowel intern als extern, op elkaar afgestemd te worden. De communicatie tussen alle belanghebbende partijen is daarbij van cruciaal belang. Wij beheersen als geen ander deze trajecten. Mede dankzij onze samenwerking met een aantal gerenommeerde bedrijven op het gebied van machinebouw en procestechniek, zijn wij in staat een complete oplossing voor u te verzorgen.

Fixed Price

Projecten kunnen worden uitgevoerd voor een z.g. fixed-price waarvoor wij graag een offerte maken. Zo weet u als opdrachtgever ook voor wat betreft de kosten waar u aan toe bent. Daarnaast kunt u op ons uiteraard ook een beroep doen voor het detacheren van specialisten en voor uitvoering van projecten op basis van regie. Kortom, Dolphin Marine, uw partner in automatisering.

Voor meer informatie mail naar: