Industriële automatisering


Automatisering is ook in de industrie niet meer weg te denken. Overal moeten de productiehoeveelheden omhoog zonder dat daarvoor extra personeel voor beschikbaar is. Om dit te bereiken moeten menselijke handelingen worden overgenomen door machines die voorzien zijn van intelligente besturingen in de vorm van een PLC of industriële computer.

PLC software

Op softwaregebied kunnen alle industriële problemen voor u worden opgelost. Wij hebben standaard programmeerfaciliteiten in huis voor zowel Siemens, als Allen Bradley, Omron, Telemecanique en Unitronics. Daarnaast hebben wij veel hands-on ervaring met een groot aantal verschillende PLC merken. Mitsubishi, Telemecanique, Hitachi, en Saia zijn hier een paar voorbeelden van.

Scada

Ook op SCADA gebied heeft Dolphin zich goed in de markt gepositioneerd. Zo hebben wij onder andere applicaties uitgevoerd met CitectScada, WinCC (Flexible), Protool, Wizcon, Intouch, IC2000, WOP-IT en PCS7. Onze ervaring varieert van modificaties op reeds draaiende systemen tot het volledig vanaf de grond opzetten van complexe multi-user systemen.

Bedieningsdisplays (HMI)

Voor minder complexe besturingen geeft een eenvoudig bedieningsdisplay alle benodigde informatie vanuit het proces terwijl het toch garant staat voor een hoog bedieningsgemak. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij hebben ervaring met het toepassen van o.a. Siemens, UniOp, Unitronics en Lauer displays.

Netwerken

Veel gebruikers verkiezen een netwerk boven individuele bekabeling. Door de vergaande mogelijkheden en voordelen zijn netwerken tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. De professionals binnen Dolphin Marine hebben ruime ervaring op dit gebied. Vanaf de analyse tot de implementatie, in elk stadium kunt u een beroep doen op onze specialistische kennis. Dolphin Marine kan netwerken ontwerpen, leveren en in bedrijf stellen. Daarbij maken wij gebruik van ASi, Profibus, Ethernet, Profinet, Devicenet en waar nodig van andere systemen.

OEE en Kwaliteit

Op het gebied van Overall Equipment Effectiveness (OEE) en kwaliteitsmetingen kan Dolphin Marine eveneens van betekenis zijn. Hierbij kunnen een aantal producten, zoals bijv. Ampla, OEEtoolkit, en OEEImpact worden toegepast. Voor elke klant en toepassing kan van te voren een scan worden gedaan om het voor die klant beste product te kiezen. Dolphin Marine verzorgt hiervoor niet alleen de software maar tevens de koppeling met de verschillende signalen vanuit het proces, kortom: levering van het complete product.

Voor meer informatie mail naar: