Engineering


Het marktsegment engineering kenmerkt zich door snelle ontwikkelingen. Zo ook ons kennisniveau. Wij zijn gewend ons voortdurend te verdiepen in nieuwe ideeën en technologieën.

Tekenwerk

Voor de engineering en tekenen van projecten maken wij gebruik van meerdere elektronische tekenpakketten. Hierdoor is het mogelijk om tekeningen aan te leveren die voldoen aan klantspecifieke eisen.


De tekenpakketten waarmee wij werken zijn:

- EPLAN
- CADdy
- Autocad

Van deze pakketten gebruiken wij uiteraard altijd de meest recente versie. Daarmee kunnen we alle elektrotechnische en mechanische tekeningen leveren die noodzakelijk zijn voor elk project. Het is daarnaast ook mogelijk tekeningen te leveren die bruikbaar zijn in andere CAD formaten.

Werkvoorbereiding

Een betrouwbare, verantwoorde en veilige besturing. Dat zijn de uitgangspunten waaraan zowel nieuwe als bestaande installaties moeten voldoen. Onze engineers hebben naast kennis ook de creativiteit om dit te realiseren.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid wordt bereikt door het toepassen van gerenommeerde fabrikanten en een degelijke samenstelling hiervan. Voor elk project streven we naar een maximaal resultaat. Om dat te behalen maken onze engineers een economisch en kwalitatief verantwoorde keuze in materialen.

Voor meer informatie mail naar: