Trainingen meting & analyse


Trillingsanalyse vindt vele toepassingen bij het uitvoeren van de verschillende onderhoudstaken. Aangezien trillingsanalyse een zeer gespecialiseerde techniek is, die door veel bedrijven uitbesteed zal worden, is het van belang een compleet concept aan te bieden.

Marktvergelijking (Interne cursus)

Kennis maken met de mogelijkheden van datacollector systemen. Door middel van demonstraties worden alle mogelijkheden en eigenschappen van een breed scala aan apparatuur en methoden behandeld.

Gebruikerstraining

Onmisbaar voor iedere gebruiker van de VB Series een introductietraining voor gebruik van zowel hard- als de software alsmede de eerste beginselen voor het succesvol implementeren van de aangekochte apparatuur en het aanmaken van een routeplan.

Basiskennis trillingsmeten

Behandeling van de benodigde basiskennis voor het toepassen van trillingsmeten binnen uw bedrijf, middels practicum sessies en bespreking van praktijkgevallen.

Machine conditiebewaking

Deze cursus zal in het teken staan van de analyse/ interpretatie van gemeten signalen en zal worden aangevuld met veel praktische kennis en ervaring, alsmede grafische voorstellingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een practicum model. Benodigd is basiskennis van de trillingsmeettechniek.

Basiskennis Balanceren

Theoretische introductie van de balanceertechniek en mogelijkheden, aangevuld met practicumsessies. Tevens zal het balanceren met de VB Series uitvoerig behandeld worden.

Balanceren in bedrijfstoestand

Herkenning en oplossing van onbalans problemen binnen uw bedrijf, de methodieken van het meervlaks bedrijfsbalanceren zullen worden behandeld en worden ondersteund door practicum sessies.

Aan iedere cursist zal een deelname certificaat worden overhandigd. Alle cursussen kunnen incompany dan wel een aantal maal per jaar op een aantrekkelijke locatie worden gehouden.

Voor meer informatie mail naar: