Waterkering

Met de slimme en makkelijke waterkering van Dolphin Marine heb je een oplossing voor het snel en effectieve weren van water. In het geval van een overstroming, hoogwater of in een situatie dat je een waterreservoir moet creëren is de waterkering een juiste oplossing.

De waterkering is snel inzetbaar, heeft een eenvoudige constructie en neemt weinig opslagruimte in beslag. 

Hoe werkt het?

Aan de waterkering zitten drie compartimenten met daaraan vastgebonden een verzwaard zeil. Dit zeil zorgt voor afdichting en stabilisatie. Door de waterdruk van het hoge water houdt het zeil, plus de opgepompte compartimenten, op zijn plaats en zorgt voor een waterdichte afsluiting. De onderste twee compartimenten worden afzonderlijk gevuld en zijn aan elkaar bevestigd zodat ze niet kunnen wegrollen en op hun plaats blijven. De bovenste is gevuld met lucht enkel om de beoogde hoogte te kunnen behalen.

Inzetbaarheid

De waterkering kan in vele scenario's ingezet worden. Uiteenlopend in noodsituaties bij overstromingen tot aan het creëren van een tijdelijk waterreservoir. Ongeacht de situatie waar je de waterkering voor wilt inzetten hebben wij de op maat oplossing voor u.

De voordelen zijn:

✓ direct inzetbaar
✓ Makkelijk te vervoeren
✓ Laag gewicht en weinig opslagruimte