Stagaire: Electrotechniek/Werktuigbouw/Mechatronica en Electronica

(Allround) Technicus Frequentie drives en Automation
5 april 2019

Stagaire: Electrotechniek/Werktuigbouw/Mechatronica en Electronica

Functieomschrijving

Binnen Dolphin hechten we waarde aan het opleiden van mensen in de techniek, we stimuleren persoonlijke ontwikkeling.
Voor iedere stagiaire hebben we afhankelijk van het niveau passende opdrachten en lever je een bijdrage aan de innovatieve ontwikkelingen die we bij Dolphin ontwikkelen. Daarnaast lever je ondersteuning aan onze service technici en zie je de dagelijkse uitdagende activiteiten waarvoor de bedrijven in west neereland ons weten te vinden.

Functie-eisen

• MBO+/ HBO werk-en denkniveau
• Interesse in de techniek, de zelfstandigheid om alleen of in een team mee te werken aan de grote differentiatie van projecten
• Geen 8 tot 5-mentaliteit
• Een doel- en resultaatgerichte instelling
• Een zelfstandige werkhouding, maar tegelijk ook een teamplayer
• Ambitie hebben om kwaliteit te leveren en je voelt je daar ook verantwoordelijk voor

Wat bieden wij?

Werken bij Dolphin Marine betekent werken in een team waarbij kwaliteit, betrokkenheid, trots en eigenzinnigheid op nummer één staan.
Kenmerkend voor onze organisatie is dat er mensen werken met een gezonde dosis eigenwijsheid en Hollandse nuchterheid. Een uitdagende functie met vrijheid in een dynamische organisatie. Natuurlijk past hierbij een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar belangrijker: wij bieden een functie waarin je je kunt ontwikkelen en je je passie en vakbekwaamheden kwijt kunt; waar je kunt werken met een prachtig product en een sterk merk in een enthousiast team.

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geraakt? Stuur dan je C.V. en Motivatie naar